Referenties

We zijn goed in wat we doen en daar zijn we trots op. We kunnen heel veel vertellen over hoe we werken, maar het gewoon laten zien is natuurlijk veel duidelijker. Bekijk hier een selectie van enkele projecten.

Holiday Ice

Holiday Ice

Het bedrijf is een grote speler op de ijsmarkt en gevestigd in Sint Nicolaasga. Kuipers & Bijlsma pleegt hier periodiek onderhoud aan de noodverlichting, waterleiding en voert regelmatig installatiewerk uit aan elektrotechnische installaties, verwarming, ventilatie en waterleiding.

Kerk Sint Nicolaasga

Kerk Sint Nicolaasga

Alle systemen en installaties hebben vroeg of laat onderhoud nodig, zo ook de Sint-Nicolaaskerk. Kuipers & Bijlsma heeft de oude elektrische bekabeling vervangen, nieuwe verlichting aangebracht en is bezig geweest met het onderhoud van de verwarming.

Woonhuis in Wijckel

Woonhuis in Wijckel

Voor dit prachtige, particuliere woonhuis in Wijckel heeft Kuipers & Bijlsma Installatietechniek de volledige technische installatie verzorgd. Van verlichting tot een duurzame verwarming met luchtwarmtepomp en van een energiezuinig ventilatiesysteem tot een PV zonnesysteem.

Particuliere woning

Particuliere woning

In Abbega staat een mooi woonhuis waarvoor Kuipers & Bijlsma het totaalplaatje heeft verzorgd. Als totaalinstallateur hebben wij de elektrotechniek, waterleiding, ventilatie, verwarming en het sanitair geïnstalleerd, gemonteerd en geplaatst.

Vrijstaande woning

Vrijstaande woning

Voor dit prachtige, vrijstaande woonhuis in Sint Johannesga heeft Kuipers & Bijlsma 28 stuks Full Black zonnepanelen ontworpen, geplaatst en geïnstalleerd. Hierdoor is in een groot deel van de elektrische energiebehoefte voorzien.