Wat wij doen

Kuipers & Bijlsma Installatietechniek is uw installatiepartner op gebied van klimaattechniek, elektra- en werktuigbouwkundige installaties. Voor ieder vraagstuk zoeken wij een bijpassende oplossing in combinatie met uw wensen. Zo wordt gekeken naar welk modern en duurzaam systeem binnen uw bedrijf past.

Elektrotechniek

Elektrotechniek

Bouwkundige projecten kunnen niet zonder elektrotechnische voorzieningen. Denk daarbij aan de aanleg van voedingen, het aanpassen/uitbreiden van meterkasten en het monteren en aansluiten van verlichtingssystemen.

Werktuigbouwkundige installaties

Werktuigbouwkundige installaties

Bij Kuipers & Bijlsma Installatietechniek ontwerpen wij voor u duurzame werktuigbouwkundige installaties. Met de nieuwste technieken maken wij installaties op maat.

Klimaatinstallatie

Klimaatinstallatie

Klimaatbeheersing is één van onze specialisaties. Denk hierbij aan: koeling, verwarming, aardenergie, filtering van lucht en mechanische ventilatie met warmteterugwinning.

Beheer en onderhoud

Beheer en onderhoud

Alle technische installaties hebben vroeg of laat onderhoud nodig. Dit werk nemen wij u graag uit handen. Bij storingen en calamiteiten zijn wij 24/7 bereikbaar!