Over Kuipers & Bijlsma Installatietechniek

Onze specialisten

Installatiemonteur

Installatiemonteur

Onze installatiemonteurs zijn verantwoordelijk voor de montage van alle elektro- technische installaties. Zij werken aan projecten van begin tot eind, waardoor kennis en kunde in de volle breedte ingezet worden.

Servicemonteur

Servicemonteur

Jaarlijks inspecteert en onderhoudt de servicemonteur uw elektrotechnische installaties. Ook bij onverwachtse storingen schiet hij u graag te hulp.

Elektromonteur

Elektromonteur

Onze elektromonteurs houden zich bezig met alle werkzaam- heden rond elektra. Niet alleen de aanleg van de elektriciteit, maar ook het onderhoud van bijvoorbeeld apparaten, schakelmateriaal, of bedrading en het oplossen van storingen.

Projectleider

Projectleider

De projectleider is verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van uw project. Hij/zij maakt de planning, coördineert de medewerkers en zorgt voor het realiseren van het gewenste eindresultaat.

De feiten

Mensen staan centraal Installeren is mensenwerk. We zijn ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werken bij Kuipers & Bijlsma Installatietechniek vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt K&B Installatietechniek tot uw betrouwbare partner.

Noord Oost Nederland Kuipers & Bijlsma Installatie- techniek is actief in Noord Oost Nederland. Voor hele gave projecten gaan we ook weleens wat verder weg. Onze klanten zijn instellingen, fabrieken en het MKB. Bij K&B Installatietechniek zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid Techniek is onze business.
Bij de VDK Groep zijn we steeds op zoek naar innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing, verbeterde bedrijfsprocessen, meer comfort en veiligheid. Een belangrijk onderdeel binnen onze sector. Wij leveren zowel bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven Kuipers & Bijlsma Installatie- techniek is onderdeel van de VDK Groep (meer dan 100 zelfstandige bedrijven). Groot voordeel is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn. Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we zien het als onze plicht zorgvuldig om te gaan met onze leefomgeving.